Örsoy Sıhhi Tesisat Turz.İnş.Yapı Malz.Tic.Ltd.Şti

Adres: 1202/12 Sokak No:11-12-13-14 İnşaatçılar Çarşısı Konak,İzmir

Telefon: 02324589072

Web: www.orsoy.com.tr

Toplam Ziyaret: 573

BANNER

FİRMANIN SON EKLENEN ÜRÜNLERİ FİRMANIN TÜM ÜRÜNLERİ

FİRMA İLANLARI

FİRMA HAKKINDA

1963 yılında Sayın Müfit SOYLU tarafından inşaat malzemeleri piyasasında ilk adım atılmıştır. 1966 yılında Sayın Ersan ÖRGE'nin de ortaklığı ile ÖRSOY KOLL. ŞTİ haline dönüştürülen firma kurumsallaşma yönünde 1984 yılında Limited şirket haline getirilmiştir. 1963 yılında İzmir'in ticaret merkezi Halimağa çarşısının 361 sokak 40/42 numaralı 25 m²'lik işyerinde başlanan ticaret hayatı halen 1202/12 sokak 12/14 numaralı 600 m² merkez, 460 m² şube, 650 m² kapalı ve 600 m² açık deposuyla Yenişehir inşaatçılar çarşısında sürdürülmektedir.

2000 yılına girerken yüz milyar TL ödenmiş sermayemiz, yirmi çalışanımız, 37 yıllık mazimiz ile "güvenilir ve saygın" sloganından sapmadan en iyi hizmeti vermekteyiz.

1997 yılında Erim ÖRGE'nin de katılımıyla gençleşen kadro 2000'li yıllara en iyi şekilde hazırdır. Yıllardır kalitesi ve albenisi ile piyasada en iyi yerli ürünler olarak adlandırılan, Vitra, Artema ve Çanakkale Seramik markalarının yetkili satıcılıklarını uzun yıllardır sürdürmekteyiz.

Peşin ve vadeli satışlarımızla, piyasa şartlarında ekonomik kaplama ve sıhhi tesisat malzeme dalında ihtiyacı en iyi şekilde karşılayacak bol çeşidi bir arada barındıran, günümüz koşullarına entegre edilmiş yepyeni showroom ve şubemiz hizmetinizdedir.

Güleryüzlü ve tecrübeli hizmeti ön planda tutan, yetkili satıcılığını yaptığımız firmaların eğitim programlarına katılan, bilgisini en güncel hale getiren, titiz ve deneyimli kadromuz her zaman müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Yeni bin yılın getirilerinden biri olan hizmet anlayışını sizlere en iyi şekilde yansıtabilmek için satış sonrasında da satın aldığınız malzemeleri kullanılır hale getirene dek yanınızdayız. Bu anlayış içerisinde usta temini, hazır amerikan kapı, banyo mobilyaları, boya işleri, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, mekanınıza göre mutfak yapımı, çelik kapı imalatı ve bunun gibi ihtiyaçlarınızı kendi bünyemizde çözebiliyoruz.

Daha nice seneleri müşterilerimizin takdiri ve memnuniyeti ile geçireceğimizin bilincinde olduğumuzu bir kere daha vurgulamak isteriz

YORUMLAR

FİRMA KONUMU